Donacije

Dragi posetioci, ukoliko želite i možete finansijski pomoći dalje aktivnosti Ive Cara, to možete učiniti uplatom željenog iznosa donacije na žiro račun broj 170001025271800098. To je dinarski račun otvoren u Uni Credit Banci. Postoji još dosta ideja koje bi Iva voleo da realizuje, ali najveći problem je novac. Takodje, svakog meseca, u toku godine kada poseticoci dolaze, potrebno je održavati čitav prostor i put kojim se dolazi do svih atrakcija. Za sve to je potrebno gorivo koje troše motorni trimeri kojima Iva sredjuje turistički kompleks. Na ovoj stranici će biti ispisana imena svih koji budu pomogli, kako pojedinaca, tako i preduzeća.

Trenutno je Ivi potrebno oko 40.000 dinara da reši problem vodosnabdevanja Srpskog Holivuda, tim novcem bi kupio pumpu za vodu, crevo i ozidao bazen zapremine 3 m3. Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite.

Hvala vam unapred!

01.08.2014 gospodin Boško Vasić, vlasnik pekare “Tapa-Tapa” iz Gornjeg Milanovca donirao je Ivi 100 metara dvožilnog-samonosivog kabla.

26.08.2014 preduzeće Rudnik i flotacija “Rudnik”doo sa Rudnika i preduzeće “Contango” iz Beograda, vlasnika gospodina Darka Vukobratović, Ivi su donirali 400 metara dvožilnog snop kabla i 3 LED reflektora. Ovom donacijom rešio se problem snabdevanja el.energijom Srpskog Holivuda, kao i osvetljavanje u toku noći.

28.05.2017 preduzeće Rudnik i flotacija “Rudnik”doo sa Rudnika i preduzeće “Contango” iz Beograda, vlasnika gospodina Darka Vukobratović, Ivi su donirali novac za izgradnju najveće ljuljaške u Srbiji – SKY SWING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>